Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak

Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak? Harry Potter 9 Çıkış Tarihi? Harry Potter 9 Oyuncu Kadrosu İşte tüm merak edilen soruların cevapları.

Harry pother 9 olacak mı? Yayın tarihi ? En efsane film serilerinden biri olan Harry Potter vizyona girecek ve ne zaman vizyona gireceği merak ediliyor. İşte Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak?

Efsane kitap Harry Potter ve Felsefe Taşı 1997 yılında piyasaya çıktı. En çok hit alan film serisine baktığımızda 1 ve 2 yıllık bir sürenin ardından yeni seriyi yayınladığını görüyoruz.

Filmin ilk serisi olan Harry Potter Felsefe Taşı, 2002 yılında ABD – İngiltere ortak yapımı olarak piyasaya sürüldü.

Harry potter 9 filmi – harry potter 9 olacak mı – harry potter 9 filmi çıkış tarihi – harry potter 9 olacak mı? Harry Potter 9 filmi hakkında tarih bilgisi. Efsane filmin kitabı Harry Potter ve Felsefe Taşı 1997 yılında vizyona girmiştir. Filmin ilk serisi olan Harry Potter Felsefe Taşı ABD-İngiltere ortak yapımı olarak 2002 yılında vizyona girmiştir.

Filmin son dizisi Harry Potter ve Ölüm Yadigârları: Bölüm 2 başlığıyla 2011 yılında ABD-İngiltere ortak yapımı olarak sinemada gösterilmişti. 2002 yılından bu yana en sevilen karakter olmayı başarmıştır. Yeni film hary pother 9 hakkında birçok söylenti var. İlk söylenti; film artık yapılmayacak. İkinci söylenti ise; Yeni filmin en geç 2023 veya 2024’te gelmesi bekleniyor. Üçüncü rivayet ise; Filmin yeni devam filmleri online film platformlarında yayınlanacak.

Bu Yazımızda Okuyun :   Almanya Depremzedeleri Alıyor mu? (2023)

Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak?

Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak
Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacak

Son serisi Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2, 2011’de ABD-İngiltere ortak yapımı olarak yeniden yayınlandı. 2002’den beri Daniel Radcliffe, harry potter olarak başrol oynuyor.

Film birçok haber kaynağında yer alıyor;  Harry Potter 9 Ne Zaman Çıkacağı tam belli olmamakla beraber 2023 veya 2024 arasında çıkması bekleniyor. 

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Giriş Yap