Teknobu

Snapchat’ta Kaydedilen Tüm Mesajlar Nasıl Silinir ?

Snapchat’ta Kaydedilen Tüm Mesajlar Nasıl Silinir ?

Snapchat’ta Kaydedilen Tüm Mesajlar Nasıl Silinir ?

Snapchat profilinizde biriken çok fazla kayıtlı mesajınız var mı? Ve bunları silmek isterseniz, bu yazımız size yardımcı olacaktır. Birden fazla mesajı aynı anda silmek zaman kazandıracak olsa da Snapchat böyle bir özellik sunmuyor. Bu nedenle, mesajları tek tek silmenin eski yöntemini izlemelisiniz.

Ayrıca Snapchat arkadaşlarınızla bir sohbet dizisindeki belirli bir mesajı kaydedebilir veya kaydını kaldırabilirsiniz. Bu, arkadaşınızla paylaştığınız aynı ileti dizisindeki diğer mesajları silebileceğiniz anlamına gelir. Bu kılavuzda ilerideki adımlarla ilgili daha fazla ayrıntı bulabilirsiniz. Snapchat’ta kayıtlı mesajları silmenin kolay adımlarını da açıkladım .

Snapchat'ta Kaydedilen Tüm Mesajlar Nasıl Silinir ?

Snapchat’ta Kaydedilen Tüm Mesajları Sil

İşte adımlar.

  • Gidin Ayarlara gidin oradan Hesaplar Eylemler  bölümüne
  • Hesaplar Eylemler kısmında Sohbeti Temizle üzerine tıklayın.
  • Snapchat arkadaşlarınızla yaptığınız tüm konuşmaların listesini göreceksiniz.
  • Her konuşmanın yanında bir X sembolü olacak
  • Görüşmeyi silmek için X’e dokunun
  • Eylemi onaylayın ve Temizle’ye dokunun

NOT : Kendi tarafınızdaki mesajları silecek olsanız bile, arkadaşlarınız için sohbet onlar da silene kadar orada olacaktır.

Bütün Bir Görüşmeyi Silerken Belirli Bir Mesajı Kaydet

Bir konuşma dizisindeki belirli bir mesaj sizin için önemliyse, o mesajı kaydedebilirsiniz. Sonra geri kalanını silebilirsiniz. Oldukça basit.

  • Kaydetmek istediğiniz mesaja sadece uzun basın
  • Küçük bir menü görünecek
  • Bundan Sohbete Kaydet’i seçin
  • Bu mesaj arka planı gri renge dönecektir. Bu, kaydedildiğini belirtir

Bir mesajın kaydını iptal etmek için

  • Vurgulamak için mesaja dokunun ve uzun basın.

Ardından Snapchat’i kapatıp yeniden başlatırsanız, bu mesaj otomatik olarak silinecektir.

Kaybolan Sohbetler

Nasıl ayarladığınıza bağlı olarak, mesajınızı görüntüledikten hemen sonra silebilirsiniz. Aksi takdirde, mesajı 24 saat görüntüledikten sonra otomatik olarak silinecektir.

Ayrıca, Snapchat hesabınızı silerseniz, tüm mesajlar silinir ancak yalnızca sizin tarafınızdan silinir. Snapchat arkadaşınız, profilindeki mesajları görmeye devam edecek.

Diğer Yazımız :   Facebook #368 the action attempted has been deemed abusive or is otherwise disallowed hatası
2 Beğen