2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek?

2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek

2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek? 2004’lüler Ne Zaman Askere Gidecek? İşte merak edilen tüm soruların cevapları bu yazımızda.

Merak edilen konulardan birisi 2004 doğumlu erkeklerin ne zaman askere gideceği konusu oldu. 2004 Doğumlu gençlerimiz merakla bu konuyu araştırıyor. Bizde bu araştırmalar üzerine bu konu hakkında sorulan soruları cevapladık. İşte tüm detayları.

Askerlik Muayene Kağıdı Ne Zaman Gelir 2004 doğumluların ne zaman muayene olacaklarını, askerlik kağıtlarının ne zaman eve geleceğine dair bir bilgilendirme yapmamıştık. Şimdi bu eksiği gidermek adına 2004 doğumluların  askerlik kağıtları ve askerlik muayene işlemleri hakkında detaylı güncel bilgiler vermek istiyoruz. Ayrıca bu anlattıklarımız dışında bu yazımızda ve sitemizde anlatmadığımız, değinmeyi unuttuğumuz işlemler hakkında aklınıza takılan her şeyi aşağıdaki yorum kutusunu kullanarak bize sorabilirsiniz.

Bildiğiniz gibi, son yıllarda yükümlünün ikametgahına askeri evrak gönderme uygulamasına son verilmiştir. Bildiğiniz gibi celp döneminin başında TRT tarafından bir sonraki celp döneminde askere alınanların askere alınma tarihleri ​​ile ilgili duyuru yapılacak. Tongrentang tarafından yapılan bu duyuru aynı zamanda Askerlik Kanunu’nun 1111 Sayılı Tebliğine dayanmaktadır. Bu nedenle ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

Bu Yazımızda Okuyun :   Ulysse Nardin Saat Orjinal Nasıl Anlaşılır? (2023)

2004 doğumluların askerlik kağıtlarının hiçbir zaman evlere gönderilmeyeceğinin bilinmesini isterim. Bu konuda askerlik ile ilgili, gerek sitemizi takip ederek duyurulardan haberdar olabilir gerekse de, Asker alma Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden duyuruları takip ederek başvuru ve celp dönemleri hakkında gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz. 

2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek?

2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek
2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek

Peki 2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek?

Ne zaman muayene olacağınıza ilişkin bilgilendirmeyi ise, şimdiden yapmak mümkün. 2004 doğumlu bütün yükümlüler 2023 yılında yani 19 yaşında muayne olacak ve 2024 yılındaani 20yaşında ise askere alınacaklar.

Askerlik şubesine gidilip ordaki görevli memurlar yükümlüleri muayeneye sevk eder, muayene işlemlerini askerlik şubesinde yapılır, daha sonra sevk yada tecil işlemleri yapılırdı. Bu uygulamaya da mayıs 2018 itibariyle son verildi. Artık yoklama ve muayene işlemleri de e-devlet üzerinden elektronik ortamda yapılmaktadır. Muayene olmak isteyen yükümlüler öncelikle e-devlete girip muayene başvurusunda bulunmalı daha sonra aile hekimliği aracılığıyla muayene işlemlerini bitirmelidir.

2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek
2004 Doğumlular Ne Zaman Askere Gidecek
E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

İlgili Yazılar

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Hızlı yorum için giriş yapın.

Giriş Yap